ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво23/10/2019

ТРИВИЋЕВА НАЈАВЉУЈЕ КАМПАЊУ "ЧИТАЈМО ЗАЈЕДНО"

 

БАЊАЛУКА, 23. ОКТОБРА /СРНА/ - Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић данас ће у Бањалуци најавити кампању "Читајмо заједно" коју Министарство спроводи заједно са Заводом за уџбенике и наставна средства из Источног Сарајева.

 

Тривићева ће кампању "Читајмо заједно" најавити у 10.00 часова у књижари Завода за уџбенике и нaставна средства у Улици краља Петра Првог Карађорђевића.

На почетку посјете планиране су изјаве за медије, саопштено је из ресорног министарства.

У 12.00 часова Тривићева ће у малој сали Административног центра Владе Српске
примити стипендисте Добротворног удружења "Привредник Републике Српске" Бањалука и предсједника овог удружења Горана Рачића.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање кадрова у 12.15 часова, а изјаве за медије предвиђене су у 12.30 часова испред мале сале.

Тривићева ће у 13.30 часова у просторијама Министарства разговарати са члановима Одбора за реформу образовања и експертског тима о предстојећим корацима у реформи предшколског, основног и средњег образовања у Српској.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање кадрова у 14.00 часова а изјаве за медије предвиђене су у 14.15 часова у просторијама Министарства.