ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Српска памти07/11/2019

МИЛУНОВИЋ ЧЕСТИТАО СЛАВУ БОРС-у

 

БАЊАЛУКА, 7. НОВЕМБРА /СРНА/ - Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Душко Милуновић честитао је крсну славу Митровдан Борачкој организацији Републике Српске /БОРС/ истичући да Српска никада неће заборавити жртву коју су борци Војске Српске уградили у њене темеље.

 

У честитки коју је Милуновић упутио предсједнику БОРС-а Миломиру Савчићу и свим члановима БОРС-а истиче се да је ово прилика да се са дубоким поштовањем присјетимо и одамо признање за немјерљиву жртву свим родољубима који су током одбрамбено-отаџбинског рата дали живот за слободу и одбрану Републике Српске.

"Нама остаје да и даље неуморно радимо на одбрани интереса српског народа, очувању идентитета и међународно признатог статуса Републике Српске и њених грађана", истакао је Милуновић.

У честитки се наводи да Министарство рада и борачко-инвалидске заштите и Борачка организација Републике Српске, као организација од посебног интереса, већ 27 година сарађују на добрим и партнерским основама, те да су успјешно реализовали бројне заједничке пројекте с циљем унапређења материјалног положаја борачких категорија у Републици Српској.

Милуновић је изразио наду да сарадња може бити још боља и квалитетнија како би обезбиједили да борци и њихове породице у Републици Српској живе економски јаче и достојанственије, саопштено је из Министарства рада и борачко-инвалидске заштите Српске.

"Са жељом да крсну славу дочекате у миру и добром здрављу, Вама предсједниче и свим члановима Борачке организације Републике Српске желим личну и породичну срећу и успјех у животу", поручио је Милуновић.