ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво08/11/2019

ЂАКОВИЋ: НАСТАВИТИ РАД СА СВИМ ЉУДИМА ДОБРИХ НАМЈЕРА

 

ПРИЈЕДОР, 8. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник приједорског Градског одбора ДНС Миленко Ђаковић изјавио је вечерас да ће ДНС наставити да гради Приједор заједно са свим људима добрих намјера.

 

"Они који имају нека друга промишљања, која често не бивају ни добре намјере, нека раде свој посао и на изборима идуће године ћемо показати ко је пред народом политички чишћи, уреднији и ко више чини добре ствари за интересе народа", рекао је Ђаковић новинарима у Приједору, гдје је ДНС прославио крсну славу Светог Димитрија.

Он је истакао да се сложна политичка породица ДНС-а сваке године окупља да прослави Митровдан.

"Политички пријатељи се окупљају сваке године на овај датум гдје желе поручити свима да ће сложна политичка породица у пуном капацитету и са даљим растом броја чланова одговорити свим политичким изазовима у Републици Српској и Приједору", рекао је Ђаковић.

Он је додао да су славе прилика да се пожеле лијепе жеље, размијене међусобне честитке и поздрави чланство ДНС-а у Приједору и широм Републике Српске, те да се потом настави политички и професионални рад.

Осим функционера и чланства приједорског ДНС-а, славском обреду присуствују предсједник ДНС-а Марко Павић и министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејла Решић, представници Градске управе, привредних субјеката града, других политичких партија и предузећа, установа и организација у граду на Сани.