ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана11/11/2019

БОРЕНОВИЋ: НЕПОТРЕБНА ПРИЧА О НЕВАЖНИМ СТВАРИМА

 

БАЊАЛУКА, 11.НОВЕМБА /СРНА/ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић сматра да је Информација о неуставној трансформацији дејтонске БиХ и утицају на положај и права Републике Српске полазна "платформа за обрачун са опозицијом".

 

Обраћајући се на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске Шаровић је рекао да је ову информацију назвао "квазидокументом" на којем се, како каже, не може градити јединство и не даје било какве основе за јединство.

"Овај документ је гомила лажи, фалсификата усмјерених против неистомишљеника и политичких противника", мишњљења је предсједник СДС-а.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је у обраћању у парламенту Републике Српске да је ова инфромација "острашћен, ружан, прљав и усмјерен против политичких неистомишљеника".

"Непримјерено је да нас странке у власти позивају на јединство, а нисте нас претходно позвали на припрему ове информације", каже Бореновић.

Према његовом мишљењу, ова информација и прича о њој су непотребни.

"Непотребна је прича о неважним стварима, док грађани одлазе са ових простора. Потребно је да се вратимо стварним животним проблемима грађана", сматра Бореновић. /наставиће се/мис/бон