ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана11/11/2019

ДОДИК: ПОГЛЕДАЈТЕ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ И БИЋЕ ВАМ ЈАСНО КО ЈЕ МИЛОРАД ДОДИК

 

БАЊАЛУКА, 11. НОВЕМБРА /СРНА/ - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик констатовао је да би народни посланици морали да причају аргументовано и да износе чињенице, а не слободне оцјене без иједног доказа.

 

Реплицирајући посланику ПДП-а Драшку Станивуковићу који је рекао да је Додик "шверцовао у рату", српски члан Предсједништва БиХ поручио је Станивуковићу да погледа изборне резултате и биће му јасно ко је Милорад Додик.

"Опозицију ћу увијек побјеђивати, нисам криминалац и немој да вријеђаш и дираш људско достојанство, јер си млад човјек. Никада у животу нисам шверцовао, нити сам кажњаван"", рекао је Додик у Народној скупштини.

Он је нагласио да није поштено да Станивуковић некога квалификује као криминалца, а за то нема доказе.

"Tешке политичке борбе смо ми и СДС носили све ово вријеме, а једна је била и реформа полиције. У рату сам 12. маја 1992. године гласао за стварање Војске Републике Српске и гдје год је нападнут СДС у иностранству бранио сам ову политичку партију. Када је требало да се подигне глас за Радована Краџића и Ратка Младића онда је Милорад Додик ишао за разлику од многих других", подсјетио је Додик.

Он је позвао предсједнике ПДП-а и СДС-а Бранислава Бореновића и Мирка Шаровића да као лидери партија поразговарају и све договоре.

"Пристајети ли на ово, нећете, онда ћемо се видјети у Сарајеву", навео је Додик.

ШеФ Клуба посланика ДНС-а у народној скупштини Дарко Бањац рекао је да се ДНС повукао како би утврдио закључке, а да не прекида скупштински рад. /наставиће се/бон/мис