ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво15/11/2019

ШЕХОВАЦ: ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ИСТОЧНА ИЛИЏА ДОБИЈА СВОЈ ОБЈЕКАТ

 

ПАЛЕ, 15. НОВЕМБРА /СРНА/ - Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац најавио је данас да ће почетком децембра бити запослен нови број полицајаца на подручју цијеле Управе, укључујући и станицу Источна Илиџа, која би ускоро требало да се усели у нови објекат.

 

Шеховац је навео да је у току припрема објекта за потребе полицијске станице Источна Илиџа, а који је купљен одлуком Владе Републике Српске и власништво је Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

"Ми свакако очекујемо да ће тај објекат бити усељен веома брзо. У току је набавка намјештаја, постављање прикључака, комуналија, воде, струје и осталих техничких ствари. Када се стекну сви услови с обзиром на законске процедуре, та станица биће усељена и грађани ће се осјећати безбједније", рекао је Шеховац на конференцији за новинаре на Палама.

Он каже да је интерес МУП-а Републике Српске и Полицијске управе Источно Сарајево да, након толико година, Источна Илиџа добије своју полицијску станицу.

Према његовим ријечима, полицијска станица Источна Илиџа почела је са радом 1. јула прошле године и функционише у пуном капацитету иако се налазе у просторијама полицијске станице Источно Ново Сарајево.