ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија15/11/2019

РЕКОНСТРУИСАНА СПОРТСКА САЛА СРЕДЊИХ ШКОЛА

 

БИЈЕЉИНА, 15. НОВЕМБРА /СРНА/ - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић предао је данас на употребу реконструисану спортску салу у Рачанској улици за чију је санацију из градског буџета издвојено 400.000 КМ.

 

Новац је уложен за промјену паркета и раније за нову кровну конструкцију, саопштено је из Градске управе.

"Овај пројекат много ће значити ђацима средњих школа који користе салу, али и спортским клубовима који овдје тренирају", рекао је Мићић.

Он је истакао да спортска сала пружа могућност и за играње професионалних утакмица, због чега је њена реконструкција била важна.

Мићић је рекао да је град Бијељина, у оквиру програма енергетске ефикасности, аплицирао код надлежног министарства за добијање средстава која ће омогућити промјену прозора и постављање нове фасаде на спортској сали у Рачанској улици.

Након предаје на употребу реконструисане сале, у овом спортском објекту почео је дводневни кошаркашки турнир за дјецу /Basket for kids liga/ у организацији Кошаркашког клуба "Радник Елвако".

Турнир је окупио 150 дјеце узраста од пет до 12 година, а све утакмице биће емитоване уживо на "Спорт клуб" телевизијском каналу.