ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика15/11/2019

ЦВИЈАНОВИЋ: У ПОТПУНОСТИ ПОСВЕЋЕНИ ОЧУВАЊУ СРПСКЕ И ВРАЋАЊУ ЊЕНИХ ПРАВА

 

ТРЕБИЊЕ, 15. НОВЕМБРА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић присуствовала је данас у Tребињу сједници Градског одбора ове странке на којој је руководство и чланове информисала о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ.

 

На сједници је разговарано и о плановима и будућим активностима требињског Градског одбора, те изражено задовољство тренутним стањем у организацији, као и резултатима које постиже локална власт у Tребињу предвођена СНСД-ом.

Цвијановићева је истакла да ова странка остаје у потпуности посвећена очувању Републике Српске, заштити њених институција, али и враћању свих одузетих права која су дефинисана Дејтонским мировним споразумом и Уставом БиХ.

Она је упознала чланове требињског СНСД-а о досадашњим активностима које су реализоване с циљем унапређења економске ситуације у Републици Српској, те нагласила да ће економски развој, повећање плата и пензија, као и укупног животног стандарда и даље бити један од приоритета СНСД-а као носиоца власти у Републици Српској.