ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија18/11/2019

ВИШКОВИЋ СА ЧЕЛНИЦИМА ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ, А ПОТОМ У ДОБОЈУ

 

БАЊАЛУКА, 18. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговараће данас у Бањалуци са члановима Управног одбора Привредне коморе Републике Српске, а потом ће у Добоју обићи локацију гдје је планирана изградња стамбене зграде за смјештај лица у алтернативном смјештају.

 

Састанку премијера Вишковића са члановима Привредне коморе присуствоваће и министри здравља и социјалне заштите Ален Шеранић, енергетике и рударства Петар Ђокић, рада и борачко-инвалидске заштите Душко Милуновић, пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић.

Овом састанку ће присуствовати и министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђан Рајчевић, министар просвјете и културе Наталија Тривић и министар управе и локалне самоуправе Лејла Решић, најављено је из Бироа за односе са јавношћу Владе Српске.

Састанак почиње у 9.00 часова у Административном центру Владе Републике Српске. Након састанка предвиђене су изјаве за новинаре.

Предсједник Владе Републике Српске ће у 14.00 часова у добојском насељу Баре обићи локацију гдје је предвиђена изградња зграде са 134 стана за смјештај лица у алтернативном смјештају из Дома пензионера.

Изјаве за новинаре планиране су у 14.30 часова.