ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника03/12/2019

ЧЕТИРИ ЛИЦА УХАПШЕНА ЗБОГ РАЗБОЈНИШТВА И СЕРИЈЕ КРАЂА

 

БАЊАЛУКА, 3. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Четири лица ухапшена су због основане сумње да су починила разбојништво, те више тешких крађа и крађа на подручју Бањалуке и Лакташа, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

 

Ухапшена су лица чији су иницијали М.Г, В.Г, А.Б. и С.Г, док су лице са иницијалима А.Т. и један малољетник добровољно приступили у просторије полицијске станице.

Лица С.Г. и А.Т. осумњичена су да су у децембру 2018. године извршила разбојништво у спортској кладионици на подручју Бањалуке, а А.Б. да је на бањалучком подручју извршио пет тешких крађа и четири крађе, наведено је у саопштењу.

Лице В.Г. је осумњичено да је на подручју Лакташа извршило више тешких крађа, док је М.Г. осумњичен да је у новембру на подручју Бањалуке извршио тешку крађу и крађу.

У Полицијској управи Бањалука наводе да је о хапшењима која су обављена у склопу акције кодног назива "Хидра" обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Представници Полицијске управе Бањалука даће изјаве за медије у вези са овом акцијом у 13.00 часова испред Полицијске управе.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: