ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана06/12/2019

У НАСTАВКУ О ЈЕДИНСTВЕНОМ РЕГИСTРУ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЈЕШTАЈА

 

БАЊАЛУКА, 6. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Сједница Народне скупштине Републике Српске настављена је данас у Бањалуци разматрањем Нацрта закона о измјени Закона о јединственом регистру финансијских извјештаја.

 

На дневном реду другог дијела осме редовне сједнице су и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству у Републици Српској, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о концесијама и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о заштити животне средине.

Посланици ће разматрати и извјештај Правобранилаштва Републике Српске о раду за прошлу годину, те приједлоге одлука о распуштању Скупштине општине Рудо и Скупштине општине Tеслић, који ће бити разматрани обједињено.

Народна скупштина разматраће и приједлог одлуке о усвајању дијела Плана парцелације за ауто-пут и гасовод дионице Вукосавље-Брчко и Брчко-Рача по скраћеном поступку за дионицу Брчко-Бијељина-Рача, као и приједлог одлуке о изради Плана парцелације за ауто-пут Бањалука-Приједор по скраћеном поступку. /наставиће се/бој/мис