ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника12/12/2019

ДВА МАЛОЉЕТНА ЛИЦА ПОВРИЈЕЂЕНА У ПРЊАВОРУ

 

БАЊАЛУКА, 12. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Два малољетна лица повријеђена су у саобраћајној незгоди у Прњавору, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

 

У овој незгоди је, управљајући аутомобилом марке "голф", учествовало лице чији су иницијали М.Р. и малољетници који су као пјешаци задобили повреде.

Увиђај на мјесту незгоде која се догодила јуче око 17.00 часова у Улици Милоша Кондића обавили су службеници Полицијске станице Прњавор.

Службеници Полицијске управе Бањалука јуче су ухапсили лице чији су иницијали О.К. због сумње да је починило кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари, као и лице С.Т. за којим је централну потјерницу расписао Основни суд Бањалука.

"Лице С.Т. је предато полицијским службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука и биће спроведено у Казнено-поправни завод Бањалука", навели су из Полицијске управе Бањалука.

На подручју које оперативно покрива ова полицијска управа јуче су евидентирана четири кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и 10 саобраћајних незгода, од којих је једна имала посљедице по лица.