ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет13/01/2020

ЗА ПУТИНОВО ОБРАЋАЊЕ СКУПШТИНИ АКРЕДИТОВАНО СКОРО 900 НОВИНАРА

 

МОСКВА, 13. ЈАНУАРА /СРНА/ - Скоро 900 новинара руских и страних медија акретидовано је за праћење обраћања предсједника Русије Владимира Путина руском парламенту, које ће се у сриједу, 15. јануара, одржати у Централној хали за изложбе у московском "Манежу", саопштено је на интернет страници Кремља.

 

На страници је објављен списак од 885 новинара који ће моћи да покривају догађај, а међу њима су дописници, камермани, фото-репортери и продуценти,
Већина акредитованих новинара представници су руских медија, али обраћање предсједника Русије традиционално привлачи интересовање представника страних медијских кућа.

На списку се налазе новинари који представљају највеће свјетске новинске агенције, листове и телевизијске мреже из разних земаља, пренио је ТАСС.

Обраћање Путина Федералној Скупштини Руске Федерације један је од најважнијих годишњих догађаја на распореду руског предсједника.

Говор руског предсједника, којим се предвиђају циљеви и задаци државе, постаје водич који треба да прате Влада Русије и руски парламент.

Садржај документа обично се не објављује унапријед.