ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика27/01/2020

ВИШКОВИЋ СА ПРЕДСЈЕДНИШТВОМ ТРЕБИЊСКОГ СНСД-а

 

ТРЕБИЊЕ, 27. ЈАНУАРА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић присуствовао је сједници Предсједништва Градског одбора ове странке у Требињу на којој је договорена стратегија за предстојеће локалне изборе и анализирани сви досадашњи резултати.

 

Вишковић је истакао да је више него задовољан радом требињског СНСД-а и челника у овом граду, те да су они у Требиње донијели напредак.

"Договорили смо стратегију како да идемо ка изборима у октобру ове године. Желимо поново као партија да овјеримо нашу побједу, не само у Требињу, него широм Републике Српске и да побољшамо изборне резултате", рекао је Вишковић новинарима.

Према његовим ријечима, сачињена је анализа шта је урађено и шта треба учинити, те како доћи до сваког грађанина Требиња.

"Учинићемо све као организација да наши грађани буду задовољни и да останемо и даље одлучујућа политичка структура у Републици Српској", нагласио је Вишковић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић рекао је да се већ почело са активностима у изборној години и да предстоји доста посла, те се посебна пажња мора посветити грађанима и чути њихове препоруке.

"Сматрамо да смо у доброј кондицији, имамо доста резултата, кадар СНСД-а у Требињу је препознатљив, са добрим резултатима како у локалној, тако и у републичкој власти", оцијенио је Петровић.

Он је нагласио да су се грађани Требиња у све то увјерили у оквиру бројних програма и пројеката које је покренула градска власт на челу са СНСД-ом.