ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво28/01/2020

ДОДИК И ЗВАНИЧНИЦИ СРПСКЕ СА ВУЧИЋЕМ У МРКОЊИЋ ГРАДУ, А У ДРВАРУ ДОДИК И ВУЧИЋ

 

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 28. ЈАНУАРА /СРНА/ - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетиће сутра, заједно са званичницима Републике Српске и предсједником Србије Александром Вучићем, Гимназију и Машинску школу у Мркоњић Граду.

 

Посјета овим образовним установама планирана је у 8.30 часова, најављено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

У 9.00 часова планирано је обраћање високих званичника, а у 9.15 у згради општине Мркоњић Град биће одржан састанак српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, предсједника Народне скупштине Недељка Чубриловића, премијера Радована Вишковића и предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтије са предсједником Србије Александром Вучићем.

Након састанка, у 9.45 предвиђене су изјаве за новинаре.

Након посјете Мркоњић Граду, Додик и Вучић ће у 11.20 присуствовати отварању филијале Комерцијалне банке у Дрвару, а у 11.35 предвиђен је обилазак Дома здравља.

Обраћање Додика и Вучића планирано је у 12.00 часова, а у 12.15 отварање погона фабрике "Јумко", након чега су предвиђене изјаве за новинаре у 12.45 часова.

У 13.00 часова Вучић и Додик посјетиће Музеј - Титова пећина.