ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана07/04/2020

ЂОКИЋ: СРНА ДАЛА НЕМЈЕРЉИВ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ СРПСКЕ

 

БАЊАЛУКА, 7. АПРИЛА /СРНА/ - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић честитао је 28. рођендан и крсну славу Новинској агенцији Републике Српске - СРНА, наводећи да је она дала немјерљив допринос развоју Републике Српске, као и да је једна од њених најважнијих институција.

 

"СРНА је свједочила стварању и стасавању Републике Српске, била је глас народа у периоду тешких изазова за нашу земљу и народ и због тога смо вам и данас захвални. Објективним извјештавањем дали сте немјерљив допринос информисању грађана и самим тим развоју демократије у Српској", навео је Ђокић у честитки.

Ђокић је пожелио даље напредовање, развој и јачање капацитета СРНЕ.

"У своје лично име и у име СП-а желим да вам захвалим за досадашњи свакодневни, посвећен и предан рад, те да вам пожелим још дуго успјешних и продуктивних година у будућности, које ће се заснивати на професионалном, правовременом и објективном извјештавању грађана Републике Српске о дешавањима у нашој земљи и свијету", навео је Ђокић.

СРНА је основана 7. априла 1992. године на Палама, одлуком Народне скупштине тадашње Српске Републике БиХ, као Српска новинска агенција – СРНА.