ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана07/04/2020

ТРИВИЋ: УРЕДНИЧКИ И НОВИНАРСКИ ТИМ ПОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ НА ВИСИНИ ЗАДАТКА

 

БАЊАЛУКА, 7. АПРИЛА /СРНА/ - Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић упутила је најискреније честитке руководству, уредницима и свим новинарима Новинске агенције Републике Српске - СРНА поводом 28 година рада, уз жељу да и будући рад СРНЕ прати репутација угледне новинске агенције како на простору Српске, тако и у међународним оквирима.

 

"Углед вриједан поштовања изградили сте свакодневним радом и истрајношћу поштујући основне постулате новинарског посла, што није нимало лак задатак. У времену које сваким даном доноси бројне изазове, како у смислу информационо-технолошких достигнућа и брзине којом се преносе информације, тако и у смислу праћења нових друштвених кретања и потреба савременог друштва, уреднички и новинарски тим Срне доказује да је на висини задатка", истакла је Тривићева.

Она је нагласила да поуздано, брзо и објективно информишући јавност о свим друштвено-политичким и другим актуелним темама и догађајима у Српској, региону и цијелом свијету, СРНА представљате стуб квалитетног информисања у Републици Српској.

"СРНА и у кризним околностима, као што су ове с којима је суочена не само Република Српска него и цијели свијет, исказује крајњу професионалност, цјеловито и брзо извјештавајући из минута у минут о свим актуелностима. Области образовања и културе пратите са посвећеношћу какву и заслужују ове важне друштвене области и стога вам исказујем додатну захвалност", навела је Тривићева.

Упутивши честитку генералном директору Радмилу Шиповцу, главном и одговорном уреднку СРНЕ Татјани Парађина и свим запосленим, Тривићева је пожељела успјех у даљем раду и настојањима да СРНА професионално одговори свим изазовима савременог новинарства и правовремено информише грађане о свим догађајима.