ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника07/05/2020

УХАПШЕН ЗБОГ СУМЊЕ ДА ЈЕ ОПЉАЧКАО КУЋУ СТАРЦА КОЈИ ЈЕ ПРОНАЂЕН МРТАВ

 

САРАЈЕВО, 7. МАЈА /СРНА/ - Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево ухапсили су мушкарца чији су иницијали Е.Х. /42/ због сумње да је починио разбојничку крађу у породичној кући Х.Ш. /73/, чије тијело је пронађено испред куће у сарајевској општини Нови Град.

 

Сарајевска полиција обавијештена је јуче ујутро да је у Михаљевској улици у сарајевској општини Нови Град испред породичне куће пронађено тијело Х.Ш, саопштено је из МУП-а.

Љекари Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево констатовали су смрт, након чега је тијело превезено у просектуру Баре, гдје ће се по налогу тужиоца извршити обдукција како би био утврђен узрок смрти.

У саопштењу се наводи да је у непосредној близини куће, пронађено и изузето више разних предмета који, највјероватније, потичу из кривичног дјела.

"Радећи на расвјетљавању наведеног кривичног дјела, полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције, Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево истог дана су у 22.30 часова пронашли и лишили слободе Е.Х. из Сарајева због постојања основа сумње да је починио разбојничку крађу", наводи се у саопштењу.

Е.Х. је предат у просторије Јединице МУП-а Кантона Сарајево за обезбјеђивање објеката и задржавање особа лишених слободе.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела и расвјетљавању свих околности.