ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника12/05/2020

ПОВРИЈЕЂЕНО ЛИЦЕ НАКОН ПАДА СА ГРАЂЕВИНСКОГ ОБЈЕКТА

 

БАЊАЛУКА, 12. МАЈА /СРНА/ - Лице чији су иницијали О.М. повријеђено је у Бањалуци након пада са грађевинског објекта у изградњи на кров сусједне куће, те је збринуто на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

 

Ово лице пало је јуче са висине од око 13,5 метара са објекта у Улици Скендера Куленовића, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полиција је извршила увиђај заједно са инспектором рада Републичке управе за инспекцијске послове, а свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Тужилац је обавијештен и о јучерашњем пожару на аутомобилу "голф", власништво лица С.М, приликом којег није било повријеђених, а причињена је материјална штета од око 15.000 КМ.

Пожар на аутомобилу у мјесту Штрпци, општина Прњавор, локализовала је Територијална ватрогасна јединица Прњавор, а у току је рад на овом предмету.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бањалука јуче су евидентиранa три кривична дјела, два пожара, 13 нарушавања јавног реда и мира, исто толико саобраћајних незгода од којих три са посљедицама по лица.