ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника28/05/2020

ПРЕТРЕС И ХАПШЕЊА ИЗВРШЕНИ У ВИКЕНД КУЋИ МИЛИСАВА ТОМИЋА

 

БИЈЕЉИНА, 28. МАЈА /СРНА/ - Управа за организовани и тешки криминалитет и Полицијска управа Бијељина, у оквиру оперативне акције "Кристал", у мјесту Суво Поље извршили су претрес и хапшење 16 лица у викенд кући, власништво Милисава Tомића, сазнаје Срна.

 

Према сазнањима Срне, ухапшени су Милисав Tомић и Александар Гајић, обојица из Бијељине, Павле Стевић и Срђан Мићић, обојица из Брчког, Жељко Симић и Саво Симић, обојица из Угљевика, Радан Дотлић, Синиша Перић, Радослав Симић, Данијел Перић, Златан Ћук, Владан Какућа и Жељко Вујић, сви из Бијељине, Ади Бајгорић из Словеније, Елвис Хоџић из Лукавца и Тијана Максимовић звана Tијана Ајфон из Руме.

Сва наведена лица се саслушавају у својству осумњичених и свједока, а осумњичени су за кривична дјела недозвољена производња и промет опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја и проституција.

Приликом претреса викенд куће, лица и возила до сада је пронађено десет пиштоља,
14 пакетића кокаина, девет таблета медицинске дроге, три панцира, више мобилних телефона и лап топова, те новац у износу од око 20.000 КМ у разним валутама - еври, франци, шведске круне, долари...

Претрес под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина, и даље траје.