ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника16/06/2020

САНКЦИОНИСАНО 113 ПИЈАНИХ ВОЗАЧА

 

БАЊАЛУКА, 16. ЈУНА /СРНА/ - Припадници Полицијске управе Бањалука контролисали су 303 учесника у саобраћају, од којих је 113 возача санкционисано и искључено из саобраћаја због управљања возилом под дејством алкохола.

 

"Од 113 санкционисаних возача, 11 је младих возача. Код 15 возача је утврђено присуство алкохола у крви веће од 1,51 промил. Због алкохолисаности слободе је лишено 17 возача, а санкционисано је 27 возача по другим основама", саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу се наводи да је ријеч акцији појачане контроле у саобраћају и додаје да је том приликом издато 140 прекршајних налога.

Акција је спроведена током викенда на подручју које оперативно покривају полицијске станице Лакташи, Прњавор, Котор Варош, Кнежево и полицијска станица Лауш с циљем одржавања и побољшања стања у области саобраћаја.

Из Полицијске управе Бањалука позивају учеснике у саобраћају да поштују законске одредбе, посебно возаче моторних возила да не управљају возилом под дејством алкохола, ради заштите свог живота и живота других учесника у саобраћају.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: