ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника26/06/2020

ЛИЦЕ В.П. ПРИМИЛО ОДРЕЂЕНЕ ПРИЈЕТЊЕ

 

ЗВОРНИК, 26. ЈУНА /СРНА/ - Полицијској станици Братунац пријављено је да је лице чији су иницијали В.П. примило одређене пријетње посредством друштвене мреже, потврдио је данас Срни портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

 

Бобар је рекао да су припадници Полицијске станице Братунац поступили по пријави и о свему обавијестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Он је додао да полиција наставља даљи рад на документовању овог догађаја.

Предсједник Удружења "Источна алтернатива" Републике Српске Војин Павловић данас је Полицијској станици Братунац пријавио пријетње смрћу, које су упућене њему и његовој породици путем друштвене мреже "Фејсбук".

"Добио сам пет порука од бошњачких екстремиста, а у двије кажу да ће убити и мене и моју породицу", рекао је Павловић Срни.

Он сматра да је разлог за ове пријетње његова и активност "Источне алтернативе" на доказивању истине о страдању Срба у средњем Подрињу и Бирчу, као и најава овог удружења да ће ове године 11. јула у Братунцу обиљежити Дан ослобођења Сребренице као значајан догађај за овај крај јер је тада заустављено клање Срба у Подрињу.