ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво07/07/2020

ПОДРШКА И ПОКЛОНИ ЗА НОВАКА ЂОКОВИЋА

 

БАЊАЛУКА, 7. ЈУЛА /СРНА/ - Предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милорад Арлов изразио је подршку најбољем тенисеру свијета Новаку Ђоковићу, који доживљава неаргументоване нападе са свих страна, те му захвалио за дугодишњу хуманост и поклонио слику са шест почасних грађана општине Звечан и шал Републике Српске.

 

"Питам се да ли ико икада може нешто лоше да каже о Новаку Ђоковићу, о његовој хуманој величини и свјетском српском амбасадору свих Срба у свијету?", упитао је Арлов.

У знак захвалности за све што на хуманитарном плану чини за српски народ у цјелини, нарочито за Косово и Метохију, Арлов је уручио поклоне за тениског аса, које је у Београду преузео његов отац Срђан Ђоковић.

Ђоковићу је уручена слика са шест почасних грађана општине Звечан - Новак Ђоковић, Зоран Кривокапић, Југослав Костић, Владимир Путин, Марко Ђурић и Милорад Арлов, као и биста кнеза Лазара, три књиге Томе Марића "Крв на црвеном", "Миљан, људи и вријеме" и "Миљан 1930-2012", те шал Републике Српске.

На позадини слике исписана је и посвета коју је потписао Милорад Арлов.

"За разлику од свјетске величине какво је име Новака Ђоковића, многи од нас нису толико јаки и битни да Косово и Метохија, наша духовна колијевка не може без нас, али ми без Косова и Метохије не можемо! Свуда нас прати, присваја и упозорава", написао је Арлов.