ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво13/07/2020

ОТКАЗАН 20. "ЕГЗИТ"

 

НОВИ САД, 13. ЈУЛА /СРНА/ - Јубиларни 20. "Егзит" фестивал отказан је због неповољне епидемиолошке ситуације, саопштили су организатори.

 

"Имајући у виду да нам је здравље и безбедност свих учесника Фестивала на првом месту, обавештавамо вас да обележавање 20 година `Егзит` фестивала дефинитивно неће бити одржано од 13. до 16. августа на Петроварадинској тврђави", наводе из "Егзита".

"Егзит" тим додаје да ће до краја јула објавити датуме за "Егзит" 2021, а ускоро ће услиједити и обавјештење у вези са рефундацијом за све који не желе да чувају улазницу за наредно фестивалско издање, као и све друге информације од интереса.

"Егзит" фестивал је прије седам дана у саопштењу исказао протест против стигматизације манифестација као најопаснијег сегмента друштва.

"Догађаји на отвореном, са смањеним капацитетом и до 99 одсто у односу на уобичајен број посетилаца и са применом свих здравствених мера, далеко су безбеднији него свакодневна циркулација више милиона људи у тржним центрима, теретанама, ресторанима, ноћним клубовима, јавном превозу и другим затвореним објектима, те стога одбијамо да будемо проглашавани за легло заразе у години у којој се нисмо ни одржали", саопштио је "Егзит".