ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија06/08/2020

У ПОНУДИ НАЈНОВИЈИ МОДЕЛИ "САМСУНГОВИХ" ПАМЕТНИХ ТЕЛЕФОНА

 

БАЊАЛУКА, 6. АВГУСTА /СРНА/ - Путем интернет странице компаније "М:тел" од данас до 20. августа могу се наручити најновији модели "Самсунгових" мобилних телефона из серије "галакси".

 

Међу новим уређајима, који су представљени јуче, издвајају се "галакси ноут 20" и "галакси ноут 20 ултра", саопштено је из "М:тела".

Поменути уређаји имају максималне перформансе када је ријеч о брзини софтвера, иновацијама, опцијама и квалитету камере.

Корисници који путем интернет странице компаније наруче "галакси ноут 20" добиће на поклон "галакси бадс плус" слушалице, а они који међу првима одаберу "галакси ноут 20 ултра" добиће "галакси бадс лајв" слушалице нове генерације.

Из компаније наводе да ова два уређаја одликује невјероватна продуктивност, те имају све особине компјутера које омогућавају корисницима да уживају у гејмингу као прави професионалци.

"`Галакси ноут 20 ултра` дизајниран је за љубитеље `самсунг ноут` серије који захтијевају максимум у перформансама и продуктивности, а `галакси ноут 20` за ширу групу ноут корисника који желе да уживају у врхунским функцијама за рад и забаву", наводе из "М:тела".