ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика10/08/2020

У ИЗБОРНОЈ ЈЕДИНИЦИ ДВА ОЧЕКУЈЕМО ДО 11 ОДБОРНИЧКИХ МАНДАТА

 

ГРАДИШКА, 10. АВГУСTА /СРНА/ - Предсједник Регионалног одбора Демоса Владимир Јаниковић изјавио је данас да је овој странци у изборној јединици два на предстојећим изборима циљ освајање до 11 одборничких мандата.

 

Ријеч је о изборној једници која обухвата град Градишку и општине Лакташи, Србац и Прњавор.

Јанковић је Срни рекао да Демос у Скупштини града Градишка очекује од четири до пет одборничких мандата, у скупштинама општина Лакташи и Прњавор два до три и у Скупштини општине Србац најмање један одборнички мандат.

"Tо ће омогућити да политике Демоса, које су усмјерене ка побољшању стандарда грађана и снажнијем економском развоју, буду саставни дио политика развоја ових локалних заједница", рекао је Јанковић након сједнице Регионалног одбора Демоса, на којој су усвојене канадидатске листе за одборнике за предстојеће локалне изборе.  

Он сматра да је Демос поставио реалне изворне циљеве, с обзиром на то да су канидати за одборнике за локалне парламенте у Градишци, Лакташима, Српцу и Прњавору препознати у својим срединама као стручни и образовани људи, добри домаћини, студенти, радници, а, прије свега, људи који су спремни да раде у интересу свих грађана.

Јанковић је носилац кандидатске листе за одборнике у Скупштини града Градишка, у Лакташима је носилац Милош Кос, у Прњавору Миле Шљивић, а у Српцу Љубо Ракић.