ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија12/08/2020

ВИШКОВИЋ И ПАШАЛИЋ СУТРА У ПОСЈЕТИ СЕМБЕРИЈИ, ПРЕМИЈЕР И У "АЛУМИНИ"

 

БАЊАЛУКА, 12. АВГУСТА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић посјетиће сутра бројне привредне и пољопривредне субјекте и произвођаче у регији Семберија, а обићи ће и погоне зворничке "Алумине".

 

Вишковић ће у 10.00 часова посјетити Месну индустрију "ЗП-комерц" у Вршанима, гдје ће разговарати са директором Љубишом Росићем.

Овом састанку присуствоваће и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић, градоначелник Бијељине Мићо Мићић и посланик у Народној скупштини Српске Недељко Ћорић.

Након састанка, предвиђен је обилазак производних погона, а изјаве за медије биће дате испред зграде "ЗП-комерца", најављено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Премијер Вишковић и министар Пашалић у 11.00 часова у Доњем Магнојевићу посјетиће фарму пољопривредног произвођача Бобана Петрића, након чега су планиране изјаве.

У 11.30 часова Вишковић и Пашалић посјетиће Прехрамбену индустрију "Сава Семберија" у Бијељини и разговарати са директором Стевом Филиповићем, а након ове посјете планиране су изјаве за медије испред "Саве".

Премијер Српске и министар пољопривреде у 12.45 часова посјетиће и пољопривредно газдинство Младена Митровића у Доњем Црњелову, након чега су, такође, планиране изјаве за медије.

У 14.55 часова Вишковић ће одржати састанак са предсједником Управног одбора зворничке "Алумине" Милом Матићем, након чега су предвиђени обилазак новог производног погона те фирме и изјаве за медије.