ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија21/09/2020

БЕЗ НАКНАДЕ ЗА ПОДИЗАЊЕ ГОТОВИНЕ У МРЕЖИ БАНКОМАТА СБЕРБАНКЕ СРБИЈА

 

БАЊАЛУКА, 21. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Сбербанка Бањалука својим клијентима нуди нову погодност у виду бесплатног подизања готовине на банкоматима Сбербанке Србија.

 

Руководилац Сектора дигитално и картично банкарство Сбербанке Бањалука Немања Ковачевић рекао је да је ова погодност намијењена корисницима дебитних картица, "виза класик дебит" и "мастеркард дебит" за физичка лица.

"Са овим картицама наши клијенти могу бесплатно подизати готовину на банкоматима Сбербанк Србија. Приликом подизања готовине на банкоматима Сбербанк Србија клијенти ће плаћати само конверзију без плаћања редовне накнаде за кориштење туђег банкомата у иностранству", навео је Ковачевић.

Он је додао да на свим осталим банкоматима у Србији и у другим земљама клијенти плаћају пуну цијену која се састоји од накнаде за подизање готовине на туђим банкоматима и провизије за конверзију, саопштено је из Сбербанке Бањалука.

Из ове банке наводе да су њихове пословне активности усмјерене на креирање и пружање производа и услуга који ће на адекватан начин одговорити потребама и очекивањима клијената.

"Погодностима за клијенте и кроз континуирано унапређење пословања, ова банка гради дугорочне односе са клијентима, а самим тим доприноси заједници у којој послује", наводи се у саопштењу.

Како би својим клијентима омогућили врхунску услугу, из Сбербанке Бањалука наводе да ће наставити да се константно развијају, пратећи међународне стандарде како би својим клијентима била на располагању 24 часа дневно.