ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика23/09/2020

ДЕЈАН КОЈИЋ - ЗАЈЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ЗА НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ

 

ЛАКТАШИ, 23. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је данас да би општина Лакташи требала бити много развијена него што је сада јер она у довољној мјери и не користи све оне бенефите и ресурсе које има.

 

"Имамо одличног кандидата /за начелника општине/ Дејана Којића који је млад, перспективан и способан и који има велике шансе да побиједи и да много тога пружи овој локалној заједници", рекао је Шаровић током боравка у Лакташима, гдје је представљен заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника ове локалне заједнице.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић је, уз изражено очекивање у побједу опозиције у Лакташима на наредним изборима, навео да су Лакташи општина која има посебан значај "и у којој је најслађе побиједити".

"Заједничким снагама СДС и ПДП и сви слободномислећи грађани Лакташа, а видим да је све више оних који се не боје, изборићемо се за побједу и утабати стазу за изборе 2022. који ће показати да ли Република Српска иде странпутицом или путем развоја, будућности и слободе", навео је Бореновић.

Заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника општине Лакташи Дејан Којић оцијенио је да ова општина "иде крупним корацима уназад".

"У Лакташе нити се шта улаже, нити се шта ради већ десет година. СДС у ову борбу улази потпуно спреман. Ово је битка за повјерење народа, за праведнији систем који ће цијенити знање, способност и квалитет сваког појединца", нагласио је Којић.

Посланик СДС-а у Народној скупштини Српске Жељко Бабић, који је из Лакташа, поручио је да је част да за начелника општине ова странка може да понуди универзитетског професора, као што је Којић.