ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет28/09/2020

НЕМА ОПУШТАЊА, СВИ ТРЕБА ДА ПОШТУЈУ ПРЕПОРУЧЕНЕ МЈЕРЕ

 

МОСКВА, 28. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Русије Владимир Путин изјавио је да борба против вируса корона није завршена, те да је неопходно да сви грађани буду веома обазриви и одговорни не само за себе, већ и за оне који их окружују.

 

"Морам поново да нагласим, борба против епидемије није завршена, она се наставља. Не смијемо се опуштати. Желим да се обратим свим нашим грађанима - ризик од заразе је огроман, молим вас будите одговорни за све наше грађане", рекао је предсједник Русије.

Путин је апеловао на грађане да поштују све савјете љекара да би сачували здравље цијеле нације, али и избјегли поновно увођење ограничавајућих мјера, преноси "Спутњик".

"Данас о овој опасној болести знамо далеко више него раније. Знамо како да се понашамо, какве мјере да уводимо. Све зависи само од напора грађана у борби против ширења инфекције", нагласио је Путин.

Према његовим ријечима, изузетно је важно избјећи поновно увођења ограничавајућих мјера јер је свима добро познато какве то негативне ефекте има на привреду.