ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика30/09/2020

НЕУПИТНА ПОБЈЕДА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПРИЈЕДОРА И НАЧЕЛНИКЕ ТРИ ОПШТИНЕ

 

ПРИЈЕДОР, 30. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Ненад Нешић изјавио је данас да та странка има кандидате за градоначелника Приједора и начелнике општина Крупа на Уни, Србац и Челинац и да у њима очекује побједу.

 

"Ситуација у ДНС-у у ове три изборне јединице је изузетно добра и та побједа је неупитна. ДНС ће овдје остварити јако добар резултат који ће нам помоћи да постигнемо зацртани циљ - да будемо друга политичка партија у цијелој Републици Српској, не само у владајућој коалицији", рекао је Нешић новинарима у Приједору.

Он је додао да ДНС више нема никаквих унутрашњих проблема и да је једини унутрашњи проблем стални, велики и масовни прилив нових чланова.

Предсједник Градске организације ДНС Приједор Драгутин Родић рекао је да је велики оптимиста јер зна снагу Приједора, мјесних одбора ДНС-а и грађана овог града.

"Убијеђен сам да ћемо уз потпуну подршку врха странке остварити резултат који очекујемо, а то је да повећамо број одборника у Скупштини града Приједора и да добијемо функцију градоначелника Приједора", навео је Родић.

Он је нагласио да у интеракцији с грађанима види да они разумију оно што нуди ДНС и да ће та странка до избора, кроз програмску платформу, показати шта предлаже и шта ће урадити.

"То ће бити период у којем морамо да потврдимо своју политику, а ДНС је већ сад потпуно спреман за изборе", додао је Родић и захвалио предсједнику и члановима Предсједништва ДНС-а који су одабрали Приједор да данас буде домаћин састанка ДНС-а из изборних јединица 1, 2 и 3, које и носе највећи број гласова на изборима за све нивое власти.

У Приједору је данас одржан састанак Предсједништва ДНС-а са предсједницима градских и општинских одбора, шефовима изборних штабова, носиоцима кандидатских листа и кандидатима за градоначелнике и начелнике општина из регионалних одбора Приједор, Лијевче и Бањалука.