ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 202020/10/2020

ЈУГОВИЋ: СНСД НУДИ ИЗГРАДЊУ И СТАБИЛНУ ДРЖАВУ

 

ПАЛЕ, 20. ОКТОБРА /СРНА/ - Кандидат СНСД-а за начелника општине Пале Бошко Југовић рекао је да СНСД нуди грађанима изградњу, стабилност у држави, константно инвестирање у свим сегментима.

 

Југовић је, приликом промоције кандидата СНСД-а за предстојеће изборе којој је присуствовао и предсједник странке Милорад Додик, истакао да је то прилика да грађани виде која је то снага и јединство, што се показује сваки дан кроз реализацију пројеката.

Он је напоменуо да је један од тих пројеката и данашње заједничко полагање камена темељца за изградњу Музеја одбрамбено-отаџбинског рата.

Југовић очекује да ће грађани изабрати најбољу опцију, а то је наставак онога што је урађено претходних година, да ће изабрати јединство власти на локалном, градском и републичком нивоу, што значи побједу њега као кандидата за начелника општине Пале, добар резултата листе одборника, као и Љубише Ћосића за градоначелника Источног Сарајева.

Ћосић је нагласио да су становници Пала 2016. године дали повјерење СНСД-у и Југовићу и да је за протекле четири године учињен значајан искорак у односу на ранији период.

Он је истакао да је Југовић показао да је општина Пале најзначајнија и највећа у саставу града Источно Сарајево и да сигурно да он и његов тим, заједно са искреним коалиционим партнерима, иду у убједљиву побједу под слоганом "Окупљање за Пале, окупљање за Источно Сарајево".

"Нама треба интегралан град Источно Сарајево од Сокоца до Пала, са јединственим простором који ће бити подржан од Владе Републике Српске и, од српског члана Предсједништва, нашег предсједника Додика", рекао је Ћосић.

Он је нагласио да не постоји ниједан капитални или пројекат од великог значаја за град Источно Сарајево у чијој реализацији није учествовала Влада Републике Српске и чијој реализацији печат није дао СНСД.

Ћосић је оцијенио да је Југовић у претходном периоду урадио много, да су сви заједно у три локалне заједнице у граду које су водили показали искорак и да ће у наредних 20 дана грађани препознати исправност њихове политике и дати им прилику да наставе да воде оне локалне заједнице за које су се кандидовали, да освоје нове и да воде град Источно Сарајево.