ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика28/10/2020

ЦВИЈАНОВИЋЕВА ЧЕСТИТАЛА БРНАБИЋЕВОЈ ИЗБОР ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

 

БАЊАЛУКА, 28. ОКТОБРА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијaновић честитала је Ани Брнабић избор за предсједника Владе Републике Србије, истичући да је за Српску и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.

 

"С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије", нагласила је предсједник Српске.

У честитки упућеној у име грађана Републике Српске и у своје име, Цвијановићева је изразила увјерење да ће Брнабићева, заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да води одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбиједити даљи економски и свеукупни развој.

"Уз искрено увјерење да ће Република Србија успјешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успјеха у будућем раду", наводи се у честитки предсједника Републике Српске.