ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Спорт27/02/2021

ТРИ МЕДАЉЕ КЛУБУ БОРИЛАЧКИХ СПОРTОВА "TРБ" НА TУРНИРУ У ПРАГУ

 

БИЈЕЉИНА, 27. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Клуб борилачких спортова "TРБ" освојио је данас двије златне и једну сребрну медаљу на Међународном турниру у фул контакт каратеу "Праг опен", одржаном у Прагу.

 

Златне медаље освојили су Михаило Ранковић и Давид Зорић, а Констатнтин Ристић сребрну.

Ранковић је освојио прво мјесто у категорији кадета плус 65 килограма, Зорић прво мјесто у категорији јуниор плус 70 килограма, а Ристић у категорији јуниор плус 80 килограма.

На овом првом међународном турниру одржаном од појаве вируса корона, који је организовала Чешка фул контакт карате организација, учествовало је више клубова из Русије и Чешке, као и "TРБ" клуб из Републике Српске, чији су чланови били најбољи на турниру са освојене три титуле.

Tренер и предсједник "TРБ" клуба Игор Ранковић рекао је да је ријеч о веома квалитетном турниру на којем је учествовало више Федерација кјокушин каратеа –Шинкјокушин, којој припада и "TРБ", затим Ашихара карате и КВФ кјокушин.

Он је навео да због вируса корона, на такмичењу није било много такмичара, али да је турнир био веома квалитетан и да су момци из "TРБ" остварили одлучан резултат, саопштено је из овог клуба.

Клуб борилачких спортова "TРБ" члан је Свјетске карате организације Шинкјокушин и има лиценце за рад ове нејвеће свјетске организације у Фул-контакт карате са 96 земаља чланица.