ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика04/12/2021

СТЕВАНДИЋ: ПРИЈЕДОРСКИ ГРАДСКИ ОДБОР - ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ ОРГАНИЗАЦИЈА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ

 

ПРИЈЕДОР, 4. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да је Градски одбор ове странке у Приједору једна од најбољих организација Уједињене Српске, са добрим политикама и беспријекорним резултатима.

 

"Надамо се да ће тако и наставити и да ћемо заједно да прославимо побједу 2022. године", изјавио је Стевандић новинарима у Приједору гдје је вечерас присуствовао редовној годишњој Скупштини приједорске градске организације Уједињене Српске.

Он је најавио да ће на овогодишњој Скупштини статутарним одлукама бити повећан број чланова Градског одбора и број чланова Предсједништва јер је странка у међувремену "нарасла" и постала организованија.

Стевандић је додао да у припремним догађајима за годишњу скупштину није било састанка мјесних одбора гдје се није окупило најмање 20-30 људи.

"То је утицало да морамо да изаберемо много већи Градски одбор и много веће Предсједништво. Пошто је ова организација расла под командом садашњег предсједника, предсједник се неће бирати, он је и даље у мандату", појаснио је Стевандић.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Ненад Мејакић изјавио је новинарима да су припреме за изборе 2022. године у току јер, како је рекао, странка ради цијеле године и између избора.

"Радићемо све до активне кампање гдје излазимо са својом листом", изјавио је Мејакић.