VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo17/05/2018

DODIK: BANjALUKA SAVREMENI EVROPSKI GRAD

 

BANjALUKA, 17. MAJA /SRNA/ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da Banjaluka kao administrativni, privredni, univerzitetski i kulturni centar Srpske nosi obilježja savremenog evropskog grada koja ga čine privlačnim mjestom za život i rad, naročito mladih i obrazovanih ljudi.

 

Dodik je čestitao Spasovdan - krsnu slavu grada Banjaluka gradonačelniku Igoru Radojičiću, predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću, odbornicima i svim građanima, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Vjerujem da ćete na čelu gradske uprave dodatno promovisati potencijale grada i u tom smislu nastaviti da radite na unapređenju poslovnog ambijenta za privlačenje investicija, rad i zapošljavanje", navodi se u čestitki.

Predsjednik Srpske je poželio da Radojičić sa saradnicima, partnerima, građanima i svim ljudima dobre volje proslavi praznik u radosti, dobrom zdravlju i zajedništvu, u skladu sa tradicijom i običajima našeg naroda.

"U to ime izražavam vam punu podršku i želim mnogo uspjeha u daljem radu na zadovoljstvo i dobrobit svih građana Banjaluke i Republike Srpske", dodaje se u čestitki.

Prigodnim manifestacijama danas će biti obilježen Spasovdan – krsna slava grada Banjaluka.