VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Izbori 201814/09/2018

BORCI PODRŽAVAJU PATRIOTSKU POLITIKU DODIKA I CVIJANOVIĆEVE

 

BIJELJINA, 14. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predstavnici boračke populacije u Bijeljini su na druženju sa poslaničkim kandidatima SNSD-a izrazili sahvalnost Vladi i rukovodstvu Republike Srpske jer su mnogo učinili na afirmisanju prava boračke populacije i zato će na predstojećim izborima snažno podržati Milorada Dodika i Željku Cvijanović, kao i poslaničku listu SNSD-a.

 

"To nam je garancija da ćemo i u budućnosti imati Republiku Srpsku", rekao je istaknuti borac i ratni komandant Miroslav Bobić na jučerašnjem druženju koje je okupilo veliki broj boraca Vojske Republike Srpske.

Poslanički kandidati SNSD za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Vojin Mitrović i Siniša Maksimović najavili su da će se i u narednom periodu zalagati za afirmaciju boračkih prava i rješavanje njihovih problema.

Nosilac poslaničke liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić odao je priznanje borcima i pozvao ih da zajedno, olovkom, sačuvaju Srpsku.

"Hajde da zajedno gradimo budućnost, da brinemo o našoj djeci. Ne sumnjam da ćete maksimalno podržati najvećeg lidera Milorada Dodika, kao i ženu koja je donijela ekonomsku stabilnost Srpskoj Željku Cvijanović. Nećemo da se dijelimo i svađamo, kao neki koji kritikuju Vučića što dolazi u Republiku Srpsku", rekao je Ćorić.

On je najavio novo druženje kandidata SNSD-a sa članovima boračke populacije.