VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika07/12/2018

JERINIĆ PREDVODI LISTU "ZAJEDNO ZA DOBOJ"

 

DOBOJ, 7. DECEMBRA /SRNA/ - Boris Jerinić kao nezavisni kandidat će na prijevremenim izborima za dobojskog gradonačelnika predvoditi listu "Zajedno za Doboj" koja će objediniti političke partije u gradu i za čije formiranje je već dobio i podršku predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, kao i lidera drugih stranka.

 

"Cilj nam je da ostvarimo pobjedu, da nađemo široki konsenzus i da radimo svi zajedno za Doboj", izjavio je Srni Jerinić.

On je najavio da će u narednom periodu obaviti razgovore sa svim političkim subjektima u ovom gradu i istakao da očekuje podršku partija koje čine većinu u Skupštini grada Doboja, kao i drugih stranaka.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Doboja biće održani jer je Obrenu Petroviću prestao mandat na ovoj funkciji nakon što je juče potpisao izjavu o prihvatanju mandata u Predstavničkom domu parlamenta BiH.

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH juče je najavila će u narednim danim donijeti odluku o prijevremenim izborima u Doboju jer je Petroviću prestao mandat nakon što je danas potpisao izjavu o prihvatanju mandata u Predstavničkom domu.