VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo20/03/2019

VIŠKOVIĆ NA POTPISIVANjU UGOVORA O AUTO-PUTU

 

BANjALUKA, 20. MARTA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovaće danas u Banjaluci potpisivanju ugovora o izgradnji prvih kilometara auto-puta na Koridoru "Pet ce" kroz Republiku Srpsku, na pravcu između Petlje "Johovac" /Tovira/ i Petlje "Rudanka" /Kostajnica/.

 

U ime investitora "Autoputeva Republike Srpske", ugovor će potpisati direktor tog preduzeća Dušan Topić, a u ime izvođača radova generalni direktor kompanije "Integral inženjering" Slobodan Stanković i direktor podružnice građevinskog preduzeća "Granit" Skoplje u Banjaluci Zoran Trajanovski.

Ugovor će biti potpisan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u 9.00 časova, a nakon potisivanja ugovora predviđene su izjave za medije, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Višković će u 10.00 časova prisustvovati i "Forumu o ćirilici", koji će biti održan u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Srpske.

Forum o ćirilici, čiji je cilj dodatno osnaživanje i afirmisanje ovog pisma, biće održan danas u Banjaluci u organizaciji Ministarstva prosvjete i kulture Srpske i Društva članova Matice srpske u Republici Srpskoj.

U 12.00 časova premijer Srpske razgovaraće sa generalnim konzulom Hrvatske u Banjaluci Zlatkom Kramarićem.

Sastanak će biti održan u kabinetu premijera Srpske, a na početku sastanka snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova.

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje.