VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija12/07/2019

NAGRADA MAGAZINA "EVROMANI" ZA IZVRSNOST

 

SARAJEVO, 12. JULA /SRNA/ - Britanski magazin "Evromani" dodijelio je Rajfajzen banci BiH nagradu za izvrsnost u ovoj godini.

 

Osim nagrade za Rajfajzen banku BiH, te nagrade za Rajfajzen benk internešenel grupaciju za srednju i istočnu Evropu i mrežne banke u Bugarskoj, samoproglašenom Kosovu i u Ukrajini izabrane su za najbolje banke u svojim zemljama.

Predsjednik Uprave Rajfajzen banke BiH Karlhajnc Dobnig rekao je da je imperativ ove banke da svojim klijentima isporuči usluge koje će im olakšati poslovanje sa bankom, ističući da ovo priznanje potvrđuje njen napredak kada je riječ o digitalnoj infrastrukturi, saopšteno je iz Rajfajzen banke BiH.

"Ponosan sam na zaista veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas vide kao svog partnera. Ujedno, to nam je i dodatni podstrek za dalji razvoj usluga i kreiranje optimalnih rješenja za klijente", istakao je Dobnig.

Magazin "Evromani" osnovan je 1969. godine kako bi izvještavao o ponovnom buđenju međunarodnih prekograničnih tržišta kapitala. Naziv je dobio po evrotržištu koje je prethodnik današnjih globalnih tržišta kapitala.

"Ovaj magazin uspješno je izvještavao o ovom tržištu i njegovom rastu, te je vremenom postao vodeći magazin za cijeli finansijski svijet, njegove institucije i korisnike", istaknuto je u saopštenju.