VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana24/07/2019

"INFOSRPSKA": BN POZIVA NA UBISTVO MILORADA DODIKA

 

BIJELJINA, 24. JULA /SRNA/ - Na portalu bijeljinske BN Televizije sinoć je objavljen tekst pod naslovom "Vukanović: Dodik se okružio papcima" u kome su preneseni dijelovi intervjua koji je za sarajevsko "Oslobođenje" dao Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a ispod teksta emitovani su i prijeteći i uznemirujući komentari, prenosi portal "Infosrpska".

 

"U komentarima na taj tekst koji su objavljeni na portalu BN TV pušten je /u 20.31 čas/ i komentar autora pod pseudonimom 'Romanija':'Vukane kapu ti skidam. Da ti bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti s čela RS i napaćenog naroda. Molim boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda", navodi se u tekstu.

Opšte je poznato i svjetska je praksa, podsjeća portal "Infosrpska", da su mediji odgovorni za sve sadržaje koji se nalaze na njihovim portalima posebno za ovakve prijeteće i uznemirujuće komentare što još više dovodi u pitanje odgovornost ove medijske kuće kada se zna da ona godinama medijski satanizuje i kriminalizuje Milorada Dodika.

"Govor mržnje, uvrede i huškanja su pravilo portala BN, a puštanjem poziva na ubistvo Milorada Dodika u javni prostor kap je koja je prelila čašu i poziv svim nadležnim organima da preduzmu mjere protiv ovakvih neodgovornih medija", ističe se u tekstu.