VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo12/09/2019

PRIJEM ZA VETERANE FK "CRVENA ZVEZDA" I "BORAC"

 

BANjALUKA, 12. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković organizovao je danas u Banjaluci prijem za veterane fudbalskih klubova "Crvena zvezda" i "Borac", povodom odigravanja humanitarne utakmice, čiji je organizator Fondacija "Djeca nam se rađala".

 

Višković je zahvalio veteranima "Crvene zvezde" i "Borca" što su se rado odazvali pozivu da odigraju humanitarnu utakmicu, koja ima za cilj promociju nataliteta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Premijer je upozano goste o pronatalitenoj politici u Republici Srpskoj i mjerama koje u tom pravcu preduzima Vlada Srpske, te istakao da je u promociji nataliteta važan angažman svakog građanina.

Današnjem prijemu prisustvovali i predsjednik Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" Svetozar Mijajlović, nekadašnji predsjednik "Crvene zvezde" Dragan Džajić, te predsjednik fondacije "Djeca nam se rađala" Vlado Đajić.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas se održava humanitarna utakmica veterana fudbalskih klubova beogradske "Crvene zvezde" i banjalučkog "Borca" s ciljem podizanja svijesti o značaju povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.