VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija10/10/2019

DANAS O PRIJEDLOGU ZAKONA O UZURPACIJAMA I DOBROVOLJAČKIM KOMPETENCIJAMA

 

BANjALUKA, 10. OKTOBRA /SRNA/ - Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o uzurpacijama i dobrovoljačkim kompetencijama, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stvarnim pravima.

 

Na dnevnom redu su i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o jedinstvenom registru finansijskih izvještaja Republike Srpske, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu i reviziji, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Biće razmotreni i informacija o problematici u privrednom društvu "Famos" - Fabrika motora Sarajevo Istočno Sarajevo, informacija o sporazumu o obezbjeđenju finansijskih sredstava za izmirenje obaveza za realizaciju projekta sanacije prizemlja objekta odjeljenja psihijatrije Bolnice "Dr Mladen Stojanović" Prijedor, te informacija o sporazumu o izmirenju obaveza u vezi sa izgradnjom objekta upravne zgrade sa administracijom Bolnice "Srbija" Istočno Sarajevo.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i Prijedlog odluke o izradi plana parcelacije za auto-put Banjaluka - Prijedor po skraćenom postupku, te Prijedlog odluke o odobravanju isplate sredstava za socijalno zbrinjavanje radnika u iznosu od 735.370 KM.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sjednice. Nakon sjednice, koja će početi u 9.00 časova, biće objavljeno saopštenje.