VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana29/01/2020

VUČIĆA DOČEKALI DODIK I NAJVIŠI ZVANIČNICI SRPSKE

 

MRKONjIĆ GRAD, 29. JANUARA /SRNA/ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Mrkonjić Grad gdje su ga jutros dočekali srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

 

Vučića je ispred Gimnazije dočekao i premijer Srpske Radovan Višković i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija.

Ispred Gimnazije Vučića su dočekali i ministar prosvjete i kulture Srpske Natalija Trivić, finansija Zora Vidović, poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić, načelnik opštine Divna Aničić, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije Dragan Stevanović, vladika bihačko-petrovački Sergije i generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić.

U 9.00 časova planirano je obraćanje visokih zvaničnika, a u 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 časova predviđene su izjave za novinare.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik, Cvijanovićeva i Vučić će u 11.20 časova prisustvovati otvaranju Filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona Fabrike "Jumko", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Vučić i Dodik posjetiće Muzej - Titova pećina.