VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Virus Korona26/03/2020

KUĆNU IZOLACIJU NIJE POŠTOVALO 11 LICA

 

BANjALUKA, 26. MARTA /SRNA/ - Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske objavilo je danas imena 11 lica za koja je u protekla 24 časa utvrđeno da su prekršila mjere kućne izolacije.

 

Na spisku su Dalibor Marić, Radenko Knežević i Nikola Bojić iz Kneževa, Jovica Petrović iz Banjaluke, Dragomir Nađ iz Doboja, Nebojša Samardžić i Gordana Ugrenović Sukara iz Gradiške, Haris Alibegović iz Modriče, Husein Valjevac iz Ugljevika, Mladen Malešević iz Čelinca i Dražen Ivanić iz Teslića.

U posljednjih 24 časa na području Republike Srpske je kontrolisano 3.241 lice za mjere kućne izolacije, te je utvrđeno da 11 lica nije poštovalo tu mjeru zbog čega su im izrečene prekršajne kazne.

"Do sada je kontrolisano 20.114 lica za mjere kućne izolacije od čega njih 191 ovu mjeru nije poštovalo", navode iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Srpske.

Nadležne službe provjeravaju da li sva lica kojima je određena mjera kućne izolacije zbog virusa korona borave u izolaciji, a oni koji krše tu obavezu suočavaju se sa kaznama i javnim objavljivanjem imena.