VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo04/04/2020

POLOŽENI VIJENCI NA SPOMENIK POGINULIM POLICAJCIMA

 

KOTOR VAROŠ, 4. APRILA /SRNA/ - Pripadnici Policijske stanice u Kotor Varošu danas su, povodom Dana policije Republike Srpske, položili vijence na Spomen-ploču poginulim pripadnicima Stanice javne bezbjednosti /SJB/ Kotor Varoš.

 

Parastos je služio arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić koji je rekao da su poginuli policajci heroji, jer su dali život za odbranu Republike Srpske.

"Njihove žrtve ne smiju biti zaboravljene", poručio je Narić i pohvalio zaposlene u Policijskoj stanici što se svake godine okupljaju na ovaj dan i molitvom odaju pomen kolegama.

Komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević rekao je da je bezbjednosna situacija na području opštine u svim segmentima na zadovoljavajućem nivou.

"U prošloj godini smanjen je broj krivičnih djela i znatno je poboljšana bezbjednost u saobraćaju", istakao je Kovačević i dodao da su sve planirane aktivnosti povodom Dana policije - 4. aprila u Kotor Varošu otkazane u skladu sa mjerama suzbijanja širenja zaraze virusom korona.