VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Virus Korona04/04/2020

FORMIRANA KOMISIJA ZA POMOĆ UGROŽENIMA

 

BRATUNAC, 4. APRILA /SRNA/ - Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ i Štab za vanredne situacije opštine Bratunac formirali su zajedničku komisiju za efikasnije pružanje pomoći najugroženijim stanovnicima opštine.

 

Uspostavljena je zajednička saradnja u borbi protiv širenja virusa korona, te su uvedene telefonske linije koje će biti u funkciji dok traje vanredna situacija.

Iz TRB-a je saopšteno da se za informacije i pomoć ove komisije građani mogu obratiti na telefon broj 056/490-461 radnim danom od 7.00 do 15.00 časova i na mobilni telefon broj 066/117-951 od 7.00 do 20.00 časova.

Kompanija TRB pokazuje društvenu odgovornost i solidarnost i redovno pruža različite vidove podrške realizaciji brojnih sportskih, kulturnih, humanitarnih i drugih sadržaja u Bratunacu.

Vlasnik TRB-a Slavenko Ristić prvi je izdvojio 100.000 za respiratore i opremu za Bolnicu u Bijeljini i pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za nabavku respiratora za bolnice.

On je pozvao privrednike iz Republike Srpske da se pridruže akciji nabavke respiratora za kojima se ukazala velika potreba prilikom izbijanja epidemije izazvane virusom korona.