VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo22/05/2020

INTENZIVNA KOMUNIKACIJA SA ČLANOVIMA TENISKOG SAVEZA SRBIJE

 

BANjALUKA, 22. MAJA /SRNA/ - Teniski savezi Republike Srpske i Srbije intenzivno komuniciraju u vezi sa teniskim spektaklom "Adrija tur", koji će početkom jula biti održan u Banjaluci u organizaci najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, izjavio je predsjednik Teniskog saveza Srpske Draško Milinović.

 

On je dodao da ima mnogo detalja koji treba da budu precizirani do početka jula kako bi bilo sve spremno za teniski spektakl.

"Ovo je najveći sportski događaj koji će Banjaluka imati priliku da vidi. Mogu reći u ime Teniskog saveza Srpske, ali i kluba `Mladost`, koji je određen za domaćina ovog spektakla, da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da budemo dobri domaćini i uradimo sve po zadatim propisima za ovaj veliki događaj", rekao je Milinović.

Prema njegovim riječima, ovo će biti velika poslastica za ljubitelje tenisa i one koji cijene rad najvećeg sportiste svijeta Đokovića.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković okupio je vrhunske asove bijelog sporta koji će se predstaviti publici na regionalnom "Adrija tur" događaju od 13. juna do 5. jula.

U organizaciji svjetskog šampiona, "Adrija tur" će biti održan u gradovima širom Balkana, a planirano je da stigne u Banjaluku 3. i 4. jula.