VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo07/07/2020

PODRŠKA I POKLONI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA

 

BANjALUKA, 7. JULA /SRNA/ - Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov izrazio je podršku najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću, koji doživljava neargumentovane napade sa svih strana, te mu zahvalio za dugodišnju humanost i poklonio sliku sa šest počasnih građana opštine Zvečan i šal Republike Srpske.

 

"Pitam se da li iko ikada može nešto loše da kaže o Novaku Đokoviću, o njegovoj humanoj veličini i svjetskom srpskom ambasadoru svih Srba u svijetu?", upitao je Arlov.

U znak zahvalnosti za sve što na humanitarnom planu čini za srpski narod u cjelini, naročito za Kosovo i Metohiju, Arlov je uručio poklone za teniskog asa, koje je u Beogradu preuzeo njegov otac Srđan Đoković.

Đokoviću je uručena slika sa šest počasnih građana opštine Zvečan - Novak Đoković, Zoran Krivokapić, Jugoslav Kostić, Vladimir Putin, Marko Đurić i Milorad Arlov, kao i bista kneza Lazara, tri knjige Tome Marića "Krv na crvenom", "Miljan, ljudi i vrijeme" i "Miljan 1930-2012", te šal Republike Srpske.

Na pozadini slike ispisana je i posveta koju je potpisao Milorad Arlov.

"Za razliku od svjetske veličine kakvo je ime Novaka Đokovića, mnogi od nas nisu toliko jaki i bitni da Kosovo i Metohija, naša duhovna kolijevka ne može bez nas, ali mi bez Kosova i Metohije ne možemo! Svuda nas prati, prisvaja i upozorava", napisao je Arlov.