VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija06/08/2020

U PONUDI NAJNOVIJI MODELI "SAMSUNGOVIH" PAMETNIH TELEFONA

 

BANjALUKA, 6. AVGUSTA /SRNA/ - Putem internet stranice kompanije "M:tel" od danas do 20. avgusta mogu se naručiti najnoviji modeli "Samsungovih" mobilnih telefona iz serije "galaksi".

 

Među novim uređajima, koji su predstavljeni juče, izdvajaju se "galaksi nout 20" i "galaksi nout 20 ultra", saopšteno je iz "M:tela".

Pomenuti uređaji imaju maksimalne performanse kada je riječ o brzini softvera, inovacijama, opcijama i kvalitetu kamere.

Korisnici koji putem internet stranice kompanije naruče "galaksi nout 20" dobiće na poklon "galaksi bads plus" slušalice, a oni koji među prvima odaberu "galaksi nout 20 ultra" dobiće "galaksi bads lajv" slušalice nove generacije.

Iz kompanije navode da ova dva uređaja odlikuje nevjerovatna produktivnost, te imaju sve osobine kompjutera koje omogućavaju korisnicima da uživaju u gejmingu kao pravi profesionalci.

"`Galaksi nout 20 ultra` dizajniran je za ljubitelje `samsung nout` serije koji zahtijevaju maksimum u performansama i produktivnosti, a `galaksi nout 20` za širu grupu nout korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu", navode iz "M:tela".